Verf

Kesler Zeist

Kesler Zeist is sinds 1895 een begrip in Zeist. Met ruim 1000 vierkante meter aan winkelruimte hebben wij verschillende merken in assortiment in Zeist.

Kesler Utrecht

Sinds 8 mei 2023 is Kesler gevestigd op de Burgemeester Reigerstraat 2a in Utrecht.

Ook hier zijn we gepassioneerd door verf en behang.

Onze verfafdeling:

Gepassioneerd door verf sinds 1895.

Bij Kesler zijn we sinds 1895 al gepassioneerd door verf en alles wat daarmee te maken heeft. Of je nu een doorgewinterde doe-het-zelver bent of een professional , wij hebben alles wat je nodig hebt voor je verfprojecten.

Onze uitgebreide selectie hoogwaardige verfmerken in talloze kleuren zal zeker aan je verwachtingen voldoen. We bieden verf voor het creëren van een sfeervol interieur en voor het beschermen en verfraaien van al je oppervlakken.

Of je nu een klein of groot project hebt, ons team van deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten voor jouw specifieke behoeften. We delen graag ons advies en expertise om ervoor te zorgen dat je verfproject een succes wordt.

Kom langs in één van onze winkel en ontdek het uitgebreide aanbod. Wij streven ernaar om je te voorzien van de beste producten en service, zodat je verfprojecten moeiteloos en met professionele resultaten worden voltooid.