Paint & Paper Library

LONDON

Over Paint & Paper Library:

Paint & Paper Library werd opgericht in 1995 in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het merk werd al snel erkend vanwege zijn verfkleuren van hoge kwaliteit en verfijnde ontwerpen. Paint & Paper Library heeft een sterke focus op het aanbieden van tijdloze en toch eigentijdse kleurenpaletten.

Paint & Paper Library staat bekend om zijn uitgebreide reeks kleuren die zijn onderverdeeld in zorgvuldig samengestelde collecties.

Deze collecties omvatten vaak een breed scala aan tinten, variërend van neutrale tot gedurfde kleuren, die zijn ontworpen om te passen bij verschillende interieurstijlen.

Kenmerken van Paint & Paper Library:

HOOGWAARDIGE PIGMENTEN

UITSTEKKENDE DEKKING

UITZONDERLIJKE KLEURINTENSITEIT

Het assortiment van Paint & Paper Library:

Paint & Paper Library legt de nadruk op de kwaliteit van hun verfproducten. Ze gebruiken hoogwaardige ingrediënten en pigmenten om verf te produceren die niet alleen een uitstekende dekking en duurzaamheid biedt, maar ook een uitzonderlijke kleurintensiteit en diepte heeft.

Uiteraard heeft Paint & Paper Library een uitgebreid keuze aan afwerkingen. Van afneembare muurverf tot verf voor op een trap. Maar een populaire afwerking is uiteraard de matte (PURE FLAT EMULSION) muurverf. Deze afwerking staat bekend om zijn elegante uitstraling en zachte, subtiele glans, waardoor het een geweldige keuze is voor interieurs.

Zoals veel moderne merken, heeft Paint & Paper Library ook aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijke productiepraktijken. Ze streven ernaar om producten te maken die voldoen aan milieu- en gezondheidsnormen.