Little Greene

Milieu- en kindvriendelijke verf

Over Little Greene:

Een verffabrikant die zich inzet voor de sociaal en milieuverantwoorde productie van hoogwaardige verven en behang.

Little Greene is een bekend Engels verfmerk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige en milieuvriendelijke verfproducten. Het bedrijf staat bekend om zijn historisch accurate kleuren, geïnspireerd op authentieke pigmenten en kleuren die door de eeuwen heen zijn gebruikt.

De 3 belangrijkste kenmerken van Little Greene:

UITGEBREID ASSORTIMENT

MILIEU & KINDVRIENDELIJK

DUURZAAMHEID & KWALITEIT

Uitgebreid assortiment:

Little Greene heeft een uitgebreide collectie kleuren die zijn gebaseerd op historische verfkleuren die zijn teruggevonden in oude gebouwen, landhuizen en historische panden. Hierdoor kan iedereen authentieke en klassieke kleuren gebruiken om een nostalgische sfeer te creëren.

In onze winkels bieden wij gratis kleurkaarten van Little Greene aan om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste kleuren voor hun projecten.

Little Greene biedt verschillende soorten verf aan om aan verschillende behoeften te voldoen. Ze hebben onder andere verven voor muren en plafonds, houtverf voor meubels en houtwerk. Dit is allemaal verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen in elke kleur.

Milieuvriendelijk & kindvriendelijk:

Little Greene streeft ernaar om milieuvriendelijke verfproducten te produceren. Ze gebruiken hoogwaardige en duurzame ingrediënten en zorgen ervoor dat hun producten voldoen aan strenge milieunormen.

Zo zijn de verfblikken van Little Greene gemaakt van meer dan 50 % gerecycled staal en kunnen deze opnieuw worden gerecycled.

De Absolute Matt Emulsion, Intelligent Matt Emulsion en de Intelligent Eggshell van Little Greene zijn gecertificeerd als zijnde kindveilig (NENEN 71-3:1995).

Dit houdt in dat deze verf absoluut geen gevaarlijke ingrediënten bevat en volledig veilig is voor gebruik in huis, ook in de kinderkamer.

Duurzaamheid & kwaliteit:

Little Greene biedt een uitgebreide assortiment van verfafwerking. Er kan gekozen uit een reeks milieuvriendelijke verven voor binnen- en buitentoepassingen. Alle verven zijn op waterbasis, waardoor deze sneldrogend is, een kindvriendelijke afwerking heeft en overal kan worden toegepast in huis.