Farrow & Ball

Handcrafted Paint And Wallpaper

Wie is Farrow & Ball?

Farrow & Ball is een gerenommeerd Brits merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve verf- en behangproducten. Het werd opgericht in 1946 door John Farrow en Richard Ball en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest geliefde merken in de decoratiewereld.

Farrow & Ball heeft wereldwijd een sterke reputatie opgebouwd en wordt vaak gekozen door professionele ontwerpers en enthousiaste doe-het-zelvers. Ze streven naar kwaliteit, vakmanschap en esthetiek in al hun producten, waardoor ze een favoriet merk zijn geworden voor diegenen die op zoek zijn naar verf- en behangoplossingen van topkwaliteit.

Waarom Farrow & Ball?

Wat Farrow & Ball onderscheidt, is hun unieke en uitgebreide kleurenpalet. Ze bieden een breed scala aan verfkleuren die met zorg zijn samengesteld en geïnspireerd zijn door historische tinten en de natuur. De kleuren van Farrow & Ball hebben een karakteristieke uitstraling en worden vaak omschreven als verfijnd, tijdloos en elegant.

Een ander kenmerk van Farrow & Ball is de hoge kwaliteit van hun producten. Ze maken gebruik van traditionele productiemethoden en hoogwaardige ingrediënten om verf van topkwaliteit te produceren. Hun verven bevatten een hoog pigmentgehalte, waardoor ze diepe en rijke kleuren leveren. Bovendien hebben ze een uitstekende dekking en een duurzame afwerking.

Wat biedt Farrow & Ball nog meer?

Naast verf biedt Farrow & Ball ook een selectie van prachtige behangontwerpen. Hun behangcollecties weerspiegelen dezelfde aandacht voor detail en stijl als hun verfkleuren. Ze combineren traditionele patronen met eigentijdse interpretaties, waardoor ze een tijdloze en verfijnde uitstraling hebben.

Muurverf (Binnen)

Estate Emulsion

Modern Emulsion

Dead Flat

Casein Distemper

Exterior Masonry

Houtlak

Full Gloss

Modern Eggshell

Estate Eggshell

Dead Flat

Exterior Eggshell