Designers Guild

Designers Guild

Designers Guild is een Brits bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige stoffen, behang, meubels en accessoires voor interieurontwerp. Het bedrijf werd opgericht in 1970 door Tricia Guild, die nog steeds actief betrokken is bij het leiden van het bedrijf. Designers Guild staat bekend om zijn kleurrijke en eigentijdse ontwerpen die vaak worden geïnspireerd door kunst, mode en de natuur.

Wat maakt Designers Guild uniek?

Designers Guild staat vooral bekend om zijn uitgebreide assortiment stoffen en behang. De ontwerpen variëren van gedurfde en moderne prints tot meer subtiele en klassieke patronen. De stoffen worden vaak gebruikt voor bekleding van meubels, gordijnen en kussens.

Naast stoffen en behang produceert Designers Guild ook een scala aan interieuraccessoires en meubels. Dit omvat kussens, vloerkleden, verlichting en meubelstukken die passen bij de stijl van het merk.

Designers Guild staat voor kwaliteit en vakmanschap:

Sinds 1970 kwaliteit en vakmanschap

Designer Guild staat bekend om haar gebruik van levendige kleuren en gedurfde combinaties. Dit heeft bijgedragen aan de herkenbare stijl van Designers Guild. De collecties omvatten vaak een breed spectrum aan kleuren, waardoor ontwerpers veel keuzemogelijkheden hebben bij het creëren van interieurs.

Designers Guild staat bekend om de nadruk op kwaliteit en vakmanschap. Materialen van hoge kwaliteit en zorgvuldige productieprocessen dragen bij aan de duurzaamheid van hun producten.