Behang

Kesler

De behangspeciaalzaak met alle topmerken.

Kesler heeft ruim 200 behangboeken in de behangwinkel. Van modern tot klassiek behang van alle topmerken. Wij leveren de collecties van Eijffinger, The Design Department, Esta, Zoffany, Farrow and Ball, Designers Guild, Ëlitis, Cole and Son, Sanderson, Harlequin en Arte met bijpassende stoffen, tapijt en natuurlijk ook de verf in de juiste kleur.

Designers guild

Stijlvol, modern en uiterst veelzijdig.

Designers Guild biedt een enorm scala aan behang en wandbekleding.

Kies uit de talloze kleuren die voor u beschikbaar zijn - van neutrale en natuurlijke tinten tot kleuren met helderdere kenmerkende accenten.

Geschikt voor elk interieur.

Eijffinger

Eijffinger al 145 jaar één van de bekendste behangleveranciers.

Met uitgesproken en kleurige dessins op behang en interieurstoffen wil Eijffinger de wereld mooier maken. Al jaren is Eijffinger hun nieuwsgierigheid, creativiteit en hang naar vernieuwing onveranderd gebleven.

Hooked on Walls

Soms gedurfd, vaak verrassend en altijd net dat tikje anders. HookedOnWalls is een designer behangmerk met een uitgesproken eigen stijl, smaakvol en tegelijk toegankelijk. De dessins zijn ruim toepasbaar, zowel in privé interieurs als binnen de projectmarkt. In het uitgebreide aanbod vindt iedereen behang naar z’n smaak.

Jab

Ons huis is een uitdrukking van onszelf. We willen ons ermee identificeren, ons goed voelen en onze persoonlijke stijl onderstrepen. Hou je van expressief en buitengewoon? Of vind je gezelligheid en een nonchalante uitstraling belangrijk? Vind de stijl die het beste bij je past en laat je inspireren.

Kek Amsterdam

Authenticiteit vormt de kern van het merk. Met elk product biedt KEK Amsterdam haar klanten de kans hun interieur onmiskenbaar persoonlijk en uniek te maken.

Lelievre Paris

De cultus van schoonheid en uitmuntendheid leidt Lelièvre al meer dan een eeuw bij het creëren, uitgeven en vervaardigen van behangpapier.

De Franse traditie en interne kennis is vanaf 1914 vier generaties lang doorgegeven om deze luxe stoffen te creëren die nu over de hele wereld bekend zijn.

Liberty

Het Liberty-behangassortiment viert zijn iconische printarchief met klassieke ontwerpen die opnieuw zijn gemaakt en opnieuw zijn vormgegeven in nieuwe patronen. Met luxueuze gedurfde bloemen en zachte herhaalde organische motieven die verfijning toevoegen aan elk huis.

Masureel

Kunst, vakmanschap en respect voor de natuur kenmerken onze creaties. Onze collecties zijn geïnspireerd op een rijk archief van historisch behang en stoffen en een collectie moderne & hedendaagse kunst.

MINDTHEGAP

Omringd door de cultuur, ambacht en tradities uit Transsylvanië waarin de MINDTHEGAP wortels liggen.

Met een prachtige collectie geïnspireerd door alle culture uit de hele wereld brengt MINDTHEGAP een sprekenden behangcollectie voor in u huis.

Geïnspireerd door diverse rijke culturen.

Morris & co

Het Morris & Co.-behang is vervaardigd in onze Britse fabriek en is gebaseerd op originele 19e-eeuwse William Morris-ontwerpen in ons archief. Wij zorgen voor de originele houten clichés van historische Morris & Co. patronen, zodat u verzekerd bent van een echt authentiek behangpatroon.

Osborne & Little

Osborne & Little koestert zijn reputatie op het gebied van innovatie en kwaliteit en is vandaag de dag net zo geïnspireerd en energiek als altijd, en creëert een constante stroom van nieuwe collecties die grenzen verleggen.

Ralph Lauren

Al meer dan 50 jaar zijn onze reputatie en onderscheidend imago ontwikkeld in een breed scala van producten en internationale markten. Ons blijvende doel, dat de leidraad is voor alles wat we doen, is om de droom van een beter leven te inspireren door middel van authenticiteit en tijdloze stijl.

Sanderson

Sanderson staat wereldwijd bekend om zijn iconische bloemen en explosieve plantaardige ingrediënten en verlegt de grenzen van historisch design. Gedrukt in Engeland, ontdek op het land geïnspireerde wandbekleding en handgetekende motieven, zorgvuldig samengesteld voor interieurs van alle stijlen.

Zoffany

Zoffany's verheven ontwerpen presenteren een selectie van voortreffelijke wandbekleding geproduceerd met de beste materialen en combineren ambachtelijke technieken met moderne processen, prestaties en integriteit om een ​​ambitieuze esthetiek te creëren.